Dneska přináším lehký recept, který tomu, kdo ho nezkusil, může připadat kombinace chutí poněkud bláznivá a taky, že bláznivá je a jen blázen by ji neochutnal. Nepatřím mezi příznivce kombinování masa a ovoce, ale někdy člověka samotného překvapí jak k sobě i trochu šílené kombinace skvěle padnou.
Co budete potřebovat:
- Bageta,
- 100 g kuřecích prsou,
- 10 lístků česnáčku,
- 1/3 avokáda,
- menší hrst jadýrek granátového jablka,
- hrst cizrny,
- 2 měsíčky grepu,
- olivový olej,
- sůl.
Kuře nakrájíme na malé kousky a opečeme na sucho na pánvi. Avokádo a grep nakrájíme na malé kostičky a přidáme je k ostatním ingrediencím. Nakonec přidáme opečené kuře. Směs jemně osolíme a vše pečlivě promísíme. Grep pustí šťávu a tak není potřeba salát již více ochucovat. Chutě v salátu necháme chvíli prolnout a mezitím si na olivovém oleji na pánvi opečeme bagetu. Když je bageta pěkně zlatavá položíme na ni salát a můžeme podávat k lehké večeři nebo jako předkrm.
Doba přípravy 10 minut s náročností 0/5. Proce vydá pro jednu osobu.
Boží! mňam!.)
Hm, proč ne! #yummy
Zaujímavá kombinácia…ktovie akú chuť to bude mať vo finále 🙂 Kika – Blog for smile